Følg ditt lam fra fødsel til spisebord

I en undersøkelse sier hele 90 prosent av forbrukerne at de vil støtte den norske bonden ved å velge norsk (MediaCom Insight, 2018).

– Vi tror forbrukeren er litt lei glansbilder og vil heller ha fakta, sier Matmerk-direktør Nina Sundqvist til nettstedet Norskmat.no. – De vil vite mer, ja, de vil ha historien om matens vei fra fjøset til den ligger på tallerken.

Det er i dag et økende fokus på kortreist og ren mat. Det er også en økende bevissthet om dyrevelferd i landbruket og hvilken makt vi som forbruker har. Tjenesten «Følg ditt lam» er en unik mulighet til å forstå hvor maten vår kommer i fra. Du får et innblikk i en småskala-kjøttproduksjon med fokus på god dyrevelferd.

Haslerud Bruk tilbyr tjenesten og mobilappen der du kan følge et lam fra fødsel til slakt. Du får også mulighet til å komme på to gårdsbesøk for å hilse på. ‍Avslutningsvis får du også rabatt og forkjøpsrett på kjøttet og skinnet fra ditt lam.

Last ned i AppStoreLast ned i GooglePlayFølg ditt lam for 850,-

Har du spørsmål?

Kontakt Karina på haslerudbruk@gmail.com eller på telefon 938 21 277.

Gå tilbake

Vår første sesong med bringebær!

Det har vært veldig gøy å kunne

Les mer