Egg og lykkelige høns

Hønene ankom raskt etter at vi flyttet til Haslerud. Det var en liten gjeng av rasen Dverg kochin. En perfekt rase for nybegynnere da de er små og rolige. Å ha høns på tunet og hente dagferske egg har gitt oss stor glede, og vi spiser egg med god samvittighet. I dag har vi 16 høns som legger både små og store egg, og de underholder oss med hver sin personlighet.

Egg til flere!

Nå ønsker vi å utvide med flere høner, slik at flere kan få gleden av å spise egg fra lykkelige høns.

Planene er klare, og vi ønsker å teste ut konseptet vårt i 2020! Målet er å holde høns som kan leve et aktivt liv på frodige beiter. Det mobile hønsehuset er snart i produksjon og vil huse 100 høns fra starten av mai.

Disse hønene vil leve livets glade dager i sitt mobile hønsehus på enga. Det mobile hønsehuset inneholder vaglepinner og verpekasser, og vil bli flyttet ukentlig slik at hønene får nytt gress å utforske.

Eggavtale – få egg levert på døra

Kunne du tenke deg å få egg levert på døra? Ta gjerne kontakt, så setter vi deg opp på kundelista!

Les mer om eggavtalen her.

Gå tilbake

Ny app lar kundene følge lammet fra lamming til slakt

Vi har utviklet en banebrytende app,

Les mer

Følg ditt lam fra fødsel til spisebord

I en undersøkelse sier hele 90 prosent

Les mer

Vår første sesong med bringebær!

Det har vært veldig gøy å kunne

Les mer