Lam 2021

Planlegging av ny sesong står for tur og du kan allerede nå sikre deg årets lam! Vi tar imot bestilling på haslerudbruk@gmail.com.

Vi selger kun hele lam, og de er mellom 12-17 kg. Prisen er 159,- pr kg. Lammet er oppdelt, vakuumpakket og merket. Standard oppdeling er lammelår, skanker, sadel, koteletter, bog i skiver og fårikålkjøtt. Tid for slakt er i starten av oktober, og lammet kan hentes hos oss på Haslerud, eller etter avtale. Vi kan levere strekningen Ås-Askim-Trøgstad-Bjørkelangen.

Vi slakter gjennom Fatland og bruker Kjuus viltslakteri til oppskjæring og pakking.

Vanskelig å se for seg hvor mye et lam er?


For en familie på fire vil et helt lam gi mange, flotte middager!

  • En eller to fårikålmiddager
  • En grytemiddag, kanskje inspirert fra India eller Marokko?
  • To kotelettmiddager
  • En eller to middager med bogskiver, som kan serveres med det man måtte ønske av tilbehør
  • En sadel, for middagen man imponerer med
  • To skanker, -perfekt til lørdagsmiddagen for to!

Følg ditt lam

Vi har en liten besetning av gammalnorsk spælsau og i år er det åtte søyer som skal lamme. De beiter på våre økologiske arealer (noen av arealene er i karens enda), og lever hele sesongen ute med tilgang til hus om vinteren. De lammer også ute under åpen himmel (med ivrige, tobente tilskuere) og i april braker det løs, -vi gleder oss!

Om du ønsker å få mer innsikt fra lamming om våren, til slaktingen om høsten, så tilbyr vi tjenesten «Følg ditt lam»!

Les mer om tjenesten her.

Gå tilbake

Året 2020 på Haslerud

2020 har vært nok et år hvor vi bygger «stein på

Les mer

Selvplukk av bringebær

Ønsker du å plukke deilige, søte bringebær i sommer?

Les mer

Ny app lar kundene følge lammet fra lamming til slakt

Vi har utviklet en banebrytende app, som skal gi økt

Les mer

Følg ditt lam fra fødsel til spisebord

I en undersøkelse sier hele 90 prosent av forbrukerne at

Les mer

Vår første sesong med bringebær!

Det har vært veldig gøy å kunne tilby bringebær i

Les mer